I Would Like To See A Lynx

I slutningen af september tager jeg sammen med min ældste søn Peter op til huset.

Vi har skønt vejr, men det lykkes i lighed med de tidligere år ikke at finde nogle brunstige elge. Vi ser ganske få dyr i det hele taget, selv om vi både tager tidligt ud om morgenen og bliver ude om aftenen indtil mørket falder på.

En dag tager vi midt på dagen ned til elven for at kigge og der er jeg så heldig at finde en fin kastestang fra en elg. Kastestangen må være en del år gammel, da vi skal grave en del for at få den fri fra jorden.

Nede ved elven finder vi også et bæverbo og der svømmer endda en ung bæver rundt, selv om det er midt på dagen. Kameraet har jeg naturligvis ikke med, da det er midt på dagen, hvor vilde dyr ikke skal være fremme. Jeg håber, at bæverboet er beboet til næste år, hvor jeg vil huske at tage kameraet med.