I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 8 – June 2014
Var oppe ved huset omkring Pinse og Grundlovsdag sammen med Anne Mette og Peter og Jonas.
Den døde hjerpe sad fortsat i den lille busk ude på syd-engen, hvor jeg havde placeret den en måned tidligere. Hjerpen blev dog taget af et rovdyr en nat, mens vi lå og sov. Kun et par fjer og et overraskende stort fladtrykt område i græsset lige ved siden af busken var tilbage. Kan det mon have været en ulv eller en los ?
Jeg fandt en lille kastestang fra en elg på den modsatte side af elven, hvor der ligeledes ligger to små fine søer oppe i terrænet.
Vi samlede røde telgsten fra den sammenstyrtede lade til at bruge som en slags stenkiste i et stort hul til urin-afløb fra dasset, der nu egentligt bør kaldes et tørtoilet, da urin og lort er adskilt. En af teglstenene var optaget af en hugorm, der lå og solede sig. Den blev liggende pænt stille, selv om vi var tæt på. Peter og Jonas mistede derefter lidt af lysten til at samle teglsten :-).
09 - 0606 - Hugorm - 02 - Bergslagen
Anne Mette så en rå mod vest fra huset en morgen og Anne Mette og Jonas så en elg fra huset mod vest en aften, hvor Peter og jeg forgæves søgte efter bævere længere nede ad elven.
Vi var også oppe at se udsigten fra toppen af “vores” højdedrag mod vest godt 1 km fra huset. Man kan se rigtigt langt !!
11 - 0608 - Udsigt - Lustigberget
Jeg fik monteret mit nye vildtkamera, som forhåbentligt fungerer bedre end det gamle. Det nye kan sende et billede til min mobiltelefon, hver gang den tager et, så det må jeg prøve.