I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 43 – June 2017
For tredje gang indenfor en måned er jeg oppe i huset. Denne gang sammen med min far, min bror Jens og min søster Ann.
Der er tale om arbejdsferie, da vi skal renovere på huset. Min bror og jeg hjælpes ad med at støbe betongulv i det ene kælderværelse, der skal blive badeværelse.
IMG_3997
Min far laver en del småprojekter og ordner blandt andet en del vinduer i kvisten og i gavlen. Vinduerne i gavlen, havde jeg opgivet, men min far og min søster mener, at de er værd at renovere og det ender faktisk med at se helt godt ud.
Min søster slår græs og laver nye stier på den store eng.
Der bliver ikke meget tid til overs til at se efter dyr, men vi når da et par aftenture.
03 - 0530 - Elgko - 01 - Bergslagen
Den ene aften kommer vi ganske tæt på en nysgerrig elg.
https://youtu.be/4S4xoe2ROO4
Min søster får også en herlig fødselsdagsgave i form af en slagugle, der kommer forbi og sætter sig i en trætop på den sydlige eng, inden den flyver hen og sætter sig ganske nydeligt i et ældre træ. Det er ret mørkt, men kameraet kan fortsat stille skarpt, så jeg får et par rimelige billeder ud af det.
08 - 0606 - Slagugle - 99 - Bergslagen
Etter knapt en uges arbejde tager vi fra huset i 2 biler og jeg stopper ved en lille bi-elv og går en kort tur, hvor jeg finder resterne af en elg, der sikkert er blevet ulvenes bytte.
https://youtu.be/ejuFpXBMyaM