I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 37 – Ultimo September 2016
I slutningen af september tog jeg sammen med min far, min bror og min nevø Simon op til huset for at lave noget renoveringsarbejde. Arbejdet gik rigtigt godt. Skorstenen blev repareret og pudset, tagstigen er blevet monteret mere forsvarligt på taget og forhåbentligt så tæt på skorstenen, at skorstensfejeren godkender det. Tagpladerne er blevet sømmet forsvarligt fast alle steder og da tagpladerne virker til at være i god stand under rusten, så har vi besluttet, at vi ikke skifter taget, men giver det en gang maling i stedet for. Der blev udført noget mere el-arbejde. Det lille soveværelse på 1. sal blev malet og forsynet med lister langs fodpaneler og loft. Det dårligste af kvistens sydside blev repareret og vi fik monteret nogle beslag på fundamentet mod vest, så den lange stige kan hænge der. Endelig fik vi også etableret en rende i kældergulvet, således at Karl Åke kan færdiggøre afløbet fra køkkenvasken i løbet af vinteren.
Nedsivningsanlægget var blevet etableret siden vi var i huset sidste gang, ligesom der var blevet etableret en brønd, hvorfra det rene drikkevand skal føres ind i huset. Omgivelserne rundt om huset mindede derfor lidt om en arbejdsplads, men det satser vi på, at naturen selv sørger for at få gjort pænt ;-).
img_3181
img_3189
Laden er nu helt forsvundet og Karl Åke havde fået lavet vendeplads/parkeringsplads, hvor laden tidligere lå.
img_3176
Desværre fik vi ikke tid til at køre rundt i området og kigge efter dyr, men vi fandt dog en nylig trafikdræbt grævling, da vi skulle til byen for at handle ind og min bror indvilgede heldigvis i at få dyret ind i hans bil og med tilbage til huset. Grævlingen lagde jeg ud nede ved det faste vildtkamera og Simon placerede endnu et vildtkamera til at holde opsyn med grævlingen.
img_3169
img_3172