I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 30 – December 2015
Endelig kom jeg op til huset igen – den 27. december tidligt om morgenen tog min søn Peter og jeg af sted fra Roskilde og efter en lang og hård køretur på grund af regnvejr og snevejr nåede vi op til huset efter mørkets frembrud. Vinterens første rigtige sne kom den dag, vi ankom, så der var knap 10 cm nysne – perfekt til at følge friske spor.
Huset fungerede fint, selv om vi havde ned til ca. 10 graders frost. Brændeovn, solenergianlæg og internetforbindelse fungerede og der var ingen spor efter mus inde i huset.
Peter (iklædt vintercamouflagedragt) og jeg gik en lang tur den 28. december, men vi fandt desværre hverken spor efter ulve, los eller elg.
Peter i vintercamo - 28-12-2015
Vi fik tømt vildkameraerne, hvor der heller ikke var kommet nogle store rovdyr forbi. En video af en skovmår, der tager en mus (hvis man ser godt efter !), et fint billede af en ræv og desværre en billede af en ræv med skab, var de mest interessante optagelser.
M2E44L135-135R395B317
Linket nedenfor viser videoen af skovmåren.
https://youtu.be/jQQtIvkWH1U
Den 29. december kørte vi lige så langsomt rundt på skovvejene, men så ikke noget spændende. Vi kørte hjem om aftenen den 29. december.