I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 29 – September 2015
I slutningen af september var jeg atter oppe ved huset – og denne gang alene. Jeg havde store planer om at finde elge i brunst, men det gik ikke specielt godt. Ingen elge lykkedes det mig at finde alene. Der er utroligt mange lovende steder i området, så jeg havde store problemer med at vælge, hvor jeg skulle satse på at se og lytte efter elgene.
Jeg deltog i en af WildSwedens 5 timers elgsafarier med udgangspunkt fra Skinskatteberg 1,5 times kørsel fra huset og paradoksalt nok, så kørte vi akkurat den samme rute, som vi selv gjorde tidligere i sommers. Denne gang så vi dog kun 2 elge – og det var lang tid efter mørkets frembrud. Til gengæld lokkede guiden elgene – en tyr og en ko – meget tæt på bilen fra hver deres position langt fra bilen, således at elgene efterfølgende fulgtes ad, da vi kørte videre.
I området ved huset så jeg ikke mange dyr. En hugorm lå dog fremme på grunden et par dage og en græshoppe fandt et godt sted at sidde !?
09 - 0925 - Hugporm - 01 - Bergslagen
09 - 0925 - Hugporm - 02 - Bergslagen
Ellers fik jeg lakeret det flotte trægulv i stuen og jeg fik også lagt lidt mere af laden ned.