I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 26 – June 2015
Jeg var en tur alene oppe i huset omkring midsommer.
Jeg fik ryddet nogle flere buske væk og ellers var det min plan at forsøge at fotografere nogle dyr. Dyrene havde jeg meget svært ved at finde, så de eneste ordentlige billeder fik jeg en mørk og regnfuld aften. En snehare kom sprintende imod mig, men stoppede heldigvis op, så jeg kunne få hele haren med på billedet.
07 - 0620 - Snehare - 01d - Bergslagen
07 - 0620 - Snehare - 02a - Bergslagen
Jeg fik også monteret min fotofælde, hvor jeg håber, at lossen kommer forbi. Jeg må bare håbe, at sensoren ikke tager alt for mange billeder af græsstrå, der bevæger sig eller ændringer i lys og skygge. Jeg har hængt nogle fjer op, som jeg håber vil vække lossens nysgerrighed.
Fotofælde 01