I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 25 – May 2015
Jeg var oppe ved huset i slutningen af maj sammen med Bo – min foto-kammerat gennem mange år.
Bare 1 time før vi ankom til huset, fik jeg dette billede via sms på mobiltelefonen (er redigeret med hensyn til lys). Bo troede først, at jeg lavede grin med ham og selv havde arrangeret sms’en, men efterhånden lod han sig overbevise og forstod, at vi måske bare skulle have kørt hjemmefra et par timer før.
08 - Los - Bergslagen
Vi kom altså lidt for sent til måske at kunne have set lossen krydse grunden, men på den anden side kunne støjen fra bilen måske have gjort, at lossen var gået en helt anden vej forbi huset. Vi var dog lidt ærgerlige ;-).
Vi fik kigget på internetforbindelsen og jeg fik ryddet lidt mere af buskområdet mod nord.
Vi havde håbet, at der ville komme dyr frem ved huset, men det nærmeste var en elg, som jeg mødte umiddelbart udenfor grunden, da jeg ville parkere bilen lidt i skjul for ikke at skræmme eventuelle elge væk fra slikstenen – og Bo var selvfølgelig ikke med :-(.
Jeg havde også garanteret Bo solbadende hugorme ved siden af huset, men det viste sig også at være mere besværlig end som så, da det var ganske køligt. En enkelt fandt jeg dog til ham, men den var ikke meget for at blive liggende.
Vi kørte rundt om aftenerne for at fotografere dyr og vi fandt da også både elg, rådyr, tjur og hare samt andre fugle.
03 - 0525 - Elg - Bergslagen
03 - 0525 - Elg 3 - 01a - Bergslagen
08 - 0524 - Tjur - b - Bergslagen
08 - 0525 - Kanadagæs - Bergslagen
08 - 0525 - Hjejle - Bergslagen