I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 23 – May 2015
Denne gang besøgte jeg huset alene og brugte en stor del af tiden på dels at fjerne de gamle søm, brædder og isolering fra håndværkerens renovering af husets udvendige sider og dels at fjerne buske fra det store buskområde nord for huset. Jeg fik dog også tid til at sætte en ny sliksten op, som kan ses fra køkkenvinduet.
Sliksten gennem vindue
Heldigvis fik jeg også tid til at tage på en overnatning i fotoskjul ude på en mose i nærheden af huset. Jeg havde håbet på spillende urfugle og drømt om en omstrejfende enlig ung ulv.  Jeg måtte dog nøjes med en enkelt urfugl på lidt lang afstand, men fik dog til gengæld billeder af andre fugle fra skjulet på en helt fantastisk flot morgen.
08 - 0503 - Urfugl - 02 - Bergslagen
08 - 0503 - Vipstjert - 98a - Bergslagen
08 - 0503 - Trane - 13 - Bergslagen
08 - 0503 - Krikand - 96 - Bergslagen
Om morgenen fandt jeg et sted med 5 spillende urfugle, så det sted må jeg prøve, næste gang jeg får tid.