I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 14 – October 2014
Var oppe i huset i uge 42 sammen med Ann, hendes søn Jens og Peter og Jonas. Vi så ikke meget til solen og det regnede en hel del. Efterårsfarverne var dog flotte.
Håndværkerne er færdige med sydgavlen og det ser rigtigt pænt ud. Glæder mig til, at de fjerner stilladset.
2014-10-12 Hus set fra vest
Fik ryddet op, fældet træer og hugget brænde til næste år, lavet en affaldsbunke udenfor og gjort dasset musetæt (forhåbentligt !). Der havde været musebesøg, som havde spist af flamingo-toiletsæderne.
Jeg gik en tur søndag morgen og fandt ganske friske sport efter bæver i elven 3-4 km fra huset.
2014-10-12 Bævergnav
Jeg havde taget mit fotoudstyr med på efterårsferie, men fik desværre ikke tid til at bruge det (kun mobiltelefonen).
Jeg nåede dog at flytte vildtkameraet til et nyt sted, inden vi kørte hjem til Danmark. Det viste sig at være et rigtigt godt sted, for blot 6 timer efter, at jeg satte det op, modtog mobiltelefonen et billede, som min søn åbnede, da jeg kørte bilen. En los – sagde han !!!!! “Peter jeg gider ikke det pjat” – var mit svar, men han insisterede, så jeg stoppede bilen og fik set billedet – og der – der var den – mine drømmes los. Dog kun lidt mere end hovedet og uskarpt – men heldigvis uden halsbånd.
2014-10-16 Los
Det bliver meget spændende at se, om jeg har ramt plet og placeret vildtkameraet ved en af lossens veksler. Jeg kan meget nemt fotografere stedet fra huset, så jeg har planer om til sommer at sætte mig i det sydlige skunkrum med mit kamera, åbne vinduet og vente og håbe og vente og håbe osv.
Dagen efter modtog jeg et andet spændende billede fra vildtkameraet. Da jeg så det på mobiltelefonen, lignede det et vildsvin med vidt opspærret gab, stående på to forben og angribende vildtkameraet. Det var ikke tilfældet, kan jeg godt se nu. En elg fulgt af en jagthund er der tale om.
2014-10-17 Elg og jagthund
Det vil sige, at jeg på godt 4 måneder med mit nye vildtkamera har fået billeder af egern, hare, skovmår, ræv, rådyr, elg og los. Jeg kan kun være spændt på fortsættelsen.