I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 13 – September 2014
Var alene oppe ved huset på en forlænget weekend omkring den 20. september. Håndværkerne arbejder fortsat på huset og nu har vi fået installeret brændeovnen, hvilket jeg havde god brug for om aftenen.
Jeg gik nogle lange ture for at rekognoscere i området og var så heldig at se en ulv lunte over grusvejen kun 50 m foran mig. Nåede desværre ikke at få kameraet ned fra skulderen, før ulven var forsvundet ind imellem træerne.
Derudover så jeg mange skovhøns, en enkelt elg og jeg fandt endnu en kastestang fra en elg. Jeg fik et tågebillede af nogle urfugle, der sad i et gammelt træ.
08 - 0919 - Urfugle i tåge - 02 - Bottenbo_
Området vest for vores hus skal åbenbart til at være naturreservat, hvilket betyder, at skovejerne op til det nye naturreservat tilsyneladende ser en stor fordel i at fælde deres træer. I hvert fald er der sat “avverkningsbånd” på rigtigt meget skov i nærheden. Det bliver utroligt spændende at se, hvordan udsigten bliver fra vores hus, når træerne er fældet.