I Would Like To See A Lynx

Lynx project – Part 12 – August 2014
I slutningen af august var jeg atter oppe ved huset – denne gang sammen med min far, min bror og min brors svigerfar. Vi var der næsten en hel uge og fik lavet rigtigt meget. Således har vi nu fået lys i huset via et solenergianlæg suppleret med nødgenerator. Køkken fik vi også sat op og fjernet tapet og gulv i nogle værelser. Kældertrappen blev repareret og vi fik brændt noget af det store område med fjerbuske af. Håndværkeren var i gang samtidig med os og han fik sat nyt loft op i det ene kælderrum og påbegyndt udskiftningen af brædder på sydgavlen.
Lys i hus
køkken i hus
stillads
Der var småt med tid til at lede efter dyr. En enkelt hugorm så vi og en meget stor tudse kom forbi. Jeg så også et stort rottelignende dyr, som jeg tror er en såkaldt markrotte. Markrotten laver muldvarpeskudlignende bunker, hvilket der er ved huset og vi befinder os noget nord for muldvarpens udbredelsesområde.
Jeg fik heldigvis tid til at tømme mit vildtkamera for billeder og der var flere gode.
IMAG0014
IMAG0085
2014-08-14 Ræv
IMAG0255
Der var også et billede af et pattedyr, der i første omgang ligner en skovmår, men når man zoomer ind på det, ser det noget robust ud af en skovmår at være. Min søn Peter mener, at der må være tale om en jærvunge, men jeg ved ikke rigtigt – den virker lidt lille.
IMAG0190